Recent

Keramiek van de Blauwe Roos van Christianne Terneldeli, Eigenwijsjes han

Vanaf 1 oktober zijn de Eigenwijsjes te koop bij No 9., de kleding- en cadeauwinkel van Judith aan de Langendijk in Breda.

Deze vaasjes heten Eigenwijsjes omdat ze allemaal hun eigen weg zijn gegaan tijdens het maken. Ook al hebben ze hetzelfde grondvlak (soms gespiegeld), ze wilden zich stuk voor stuk anders uitdrukken.

Ze hebben mooie herfstkleuren en voelen zich thuis in haar gezellige winkel. Ga kijken naar hun Eigengereidheid :-). Kopen mag uiteraard! Het kan zomaar zijn dat je ook met een mooie tas of broek de winkel verlaat.

Judith heet je van harte welkom bij No 9.

 

 

2019

han Keramiek van De Blauwe Roos van Christianne Terneldeli, expositie bij het Iko

Het Belgische Iko hield op 16,17 en 23 juni een expositie van het werk van al hun cursisten, ook van de keramisten waar ik toe behoorde. Het was een aanrader om te gaan kijken, juist omdat er zoveel verschillende soorten kunst werden aangeboden. Naast Keramiek exposeerden ook de afdelingen Fotografie, Schilderen, Beeldhouwen, Grafiek en het Kinderatelier.

De maakster van het werk hiernaast heeft het laureaat van de afdeling Keramiek gekregen en mocht daarom nog twee jaar onderzoek en studie doen.

 

2018

Van 22 juni tot en met 24 augustus organiseerde het Bredase opleidingscentrum Nieuwe Veste haar jaarlijkse expositie; het thema was:

Nieuw(e) Nederland(er) - Nieuwe Wereld - Nieuwe mens

Ook hier deed ik aan mee, nu met een bijzonder mes van papierklei. Daarnaast stond mijn reeks intuïtieve beelden in de vitrine.

 

2017

Keramiek van De Blauwe Roos van Christianne Terneldeli, expositie bij deBreedonk han

deBreedonk

Van 1 juli tot en met 30 september waren 15 keramische en speksteenbeelden van mijn hand te zien bij Woonzorg-centrum deBreedonk, Willem van Oranjelaan 17 te Breda.

Ik poseerde er samen met Stan Overeem, een jonge kunstenaar die in 2015 afstudeerde aan St. Joost. Hij toonde zo'n 30 schilderijen waarbij hij gebruik maakt van een zelfbedachte, arbeidsintensieve techniek.

Zijn afbeeldingen zijn puur en minimalistisch. Onze werken vulden elkaar goed aan waardoor de tentoonstelling een lust voor het oog was.

     
han Keramiek van De Blauwe Roos van Christianne Terneldeli, expositie bij de Nieuwe Veste han

 

Nieuwe Veste

Van 12 april tot en met 31 mei stond stond mijn tweedelige beeld 'Høje træer' in de vitrine bij de Nieuwe Veste.

Het stond bij de ingang van het gebouw, mooi in het zicht.

De Nieuwe Veste is een cultureel centrum dat je uitdaagt in allerlei vormen van creativiteit; muziek, taal, toneel, vormgeving. Je kunt het zo gek niet bedenken. Eigenlijk is het één grote, doorlopende voostelling met werk van eigen studenten. Je wordt er vanzelf enthousiast!

 

2016

Expositie van verschillende beelden bij Restaurant Loff aan de Wilhelminastraat 15 in Breda.

 

Keramiek van De Blauwe Roos van Christianne Terneldeli, Hartewens terneldeli Keramiek van De Blauwe Roos van Christianne Terneldeli, Anemoon

 

Nieuwe Veste

Deelname aan de expositie 'Romeo en Julia'.

 

2015

Deelname aan de expositie 'Foto en Beeld' van Nieuwe Veste. De ongeglazuurde versie van mijn werk 'Groupies' is gebruikt voor de uitnodiging.

 

Keramiek van De Blauwe Roos van Christianne Terneldeli, uitnodiging van Nieuwe Veste terneldeli Keramiek van De Blauwe Roos van Christianne Terneldeli, uitnodiging van Nieuwe Veste

 

 

2014

Deelname aan de expositie 'Beeldend' van Nieuwe Veste.

 

2013

Deelname aan de expositie 'Beeldend' van Nieuwe Veste.

 

2009

Expositie in Kapsalon Damen aan de Graaf Hendrik III Laan in Breda.