Gesprekspraktijk en mediumschap, Han Terneldeli in Galder bij Breda

   
Han Terneldeli - vertaler van boodschappen han

Wat speelt er in je leven en waarom? Ik help je graag bij het beantwoorden van zinvolle vragen. Mijn naam is Han Terneldeli en ik woon en werk in Galder, dat ligt net onder Breda.

Voorheen kon je me vinden onder de naam ‘De Kracht van Stilte’ maar tegenwoordig gebruik ik gewoon mijn eigen naam. Als je wilt, kun je me bellen voor een consult. Om gezondheidsredenen plan ik tijdelijk geen consulten in.

 

Hoe gaat dat dan

Je komt met een reden naar mijn praktijk. Ik luister en er ont-vouwt zich een gesprek, letterlijk. Over zingeving of iets dat je bezighoudt.

Misschien ook over rouw of iemand die gestorven is. Als het daarom gaat mág je een voorwerp of een foto meenemen, maar het hoeft niet. Ik laat me leiden en geef door wat er tot me komt en vaak eindigt zo'n gesprek met een persoonlijke boodschap. Het zijn ontmoetingen die ontroeren en die je een stapje verder brengen in het leven.

Het kan ook gaan over hulp als je gaat sterven; het moment dat de zon ondergaat. Als het nodig is kom ik naar je toe. Dan praten we of zijn we stil. We lachen of we huilen en we kijken hoe de maan voor jou kan schijnen. Niets moet, het mag. Ik bied je een luisterend oor en als je dat wilt, ook raad.

En tot slot spreek ik ook bij uitvaarten. Officieel heet het dan dat je woorddienstbegeleider bent of funerair spreker. Ik kom graag naar je toe voor een voorbereidend gesprek, om daar tijdens de uitvaart een toespraak over te houden die zin heeft én geeft. Het kan gaan over een familielid dat overleden is, maar ook over jouzelf als je je eigen uitvaart wilt voorbereiden. Laat het me weten, ik help je graag.

 

Terneldeli, keramiek van de Blauwe Roos

 

Zo'n boodschap, wat zegt dat

De meeste gesprekken eindigen met een aanwijzing van Gene Zijde voor jou; een richting die je in kunt slaan. Zie dat als een handreiking en daar mag je van genieten. Maar bedenk je ook dat jij jouw eigen leven leeft en dat jíj beslist wat je met die boodschap doet.

 

Over Han, serieus als het moet en een lach als het kan

han Terneldeli, keramiek van De Blauwe Roos
   

In de loop van de jaren deed ik de nodige levenservaring op. Als zelfstandig interimmanager reorganiseerde ik bedrijven; dan ga je intensief met mensen om en ook nog eens in moeilijke tijden. Het zette me met mijn beide benen stevig op de grond. Privé kwam ik erachter wat het betekent als mensen je ontvallen. Mensen die belangrijk voor je zijn. En ik wéét hoe het voelt als de schoen wringt en je toch door moet gaan.

Toen ik vervolgens naar Assisië ging, kwam de stilte op mijn pad. Ik begon met mediteren en ontdekte dat ik contact kan maken met overleden mensen. Al met al leerde het leven me dat je ratio en gevoel heel mooi kunt samenvoegen. Daar help ik je mee.

 

Wat kost een consult

Een gesprek duurt drie kwartier tot een uur. Het kost 80 euro. De betaling kan contant of met een tikkie. Als je onverhoopt moet afzeggen, doe dat dan 48 uur van tevoren. Dan kan ik een ander helpen en zijn er voor jou geen kosten aan verbonden.

 

Een afspraak maken

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken voor een reading of een huiskameravond, kijk dan even op de contactpagina.

Terneldeli, klik hier om naar de contactpagina te gaan recensies van Han Terneldeli op Facebook Terneldeli, klik hier voor recensies op Facebook en Terneldeli, klik hier voor recensies op Google

Wil je eerst recensies van anderen lezen of ben je bij mij geweest en wil je zelf juist een beoordeling schrijven, klik dan op de bovenstaande afbeeldingen van Facebook en Google.

 

Pax tibi, de vrede zij met je.

Han Terneldeli - vertaler van boodschappen

 

De beelden op deze site zijn gemaakt door Christianne Terneldeli.