Welkom bij medium in Breda - Galder Han Terneldeli

Han Terneldeli - vertaler van boodschappen han

Zoek je een medium in de buurt van Breda? Mijn naam is Han Terneldeli en ik woon en werk in Galder, net onder de rook van die mooie Baroniestad. Voorheen kon je me vinden onder de naam ‘De Kracht van Stilte’ maar tegenwoordig gebruik ik gewoon mijn eigen naam. Als je wilt, kun je me bellen voor een afspraak.

Als medium breng ik je graag in contact met overleden mensen. Is er iemand die je erg mist? Zit je met rouw of zijn er misschien losse eindjes en onuitgesproken zaken tussen jou en iemand die gestorven is? Ik lees energie en maak contact met overleden dierbaren. Vaak zijn het ontmoetingen die ontroeren en die je een stapje verder brengen in het leven.

 

Over mediumschap, wat wil je graag weten?

Klik op de volgende onderwerpen: Over Han - Hoe werkt het? - Wat kost het? - Een privéconsult - Een huiskameravond - Wie komt er door? - Ik wil een afspraak maken - Zo'n boodschap, wat zegt dat? Of lees de hele pagina. Toch nog vragen? Bel me even of stuur een mailtje via de contactpagina. Als je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen kun je dat hieronder opgeven.

Terneldeli, klik hier voor mijn contactgegevens Klik hier voor mijn contactgegevens. Terneldeli, klik hier voor mijn nieuwsbrief Klik hier voor mijn nieuwsbrief.

 

Over Han, serieus als het moet en een lach als het kan

han Terneldeli, keramiek van De Blauwe Roos
   

In de loop van de jaren deed  ik de nodige levenservaring op. Als zelfstandig interimmanager reorganiseerde ik bedrijven; dan ga je intensief met mensen om en ook nog eens in moeilijke tijden. Het zette me met mijn beide benen stevig op de grond. Privé kwam ik erachter wat het betekent als mensen je ontvallen. Mensen die belangrijk voor je zijn. En ik wéét hoe het voelt als de schoen wringt en je toch door moet gaan.

Terneldeli, lees meer

 

Wat kost een reading of huiskameravond?

Een reading bij mij thuis in Galder (bij Breda) kost 80 euro. Voor een huiskameravond bij jouw thuis vraag ik 150 euro. De betaling kan contant of met een tikkie. Ik verzorg op dit moment geen huiskameravonden.

Terneldeli, lees meer

 

Hoe werkt het?

Voor een consult ontvang ik je graag op afspraak. Ik stem me op je af, lees jouw energie en vraag om een contact voor jou. Zodra ik iemand bij me heb, kom ik met bewijzen die jou duidelijk maken wie het is en ik zal proberen om dat contact uit te diepen en om met een persoonlijke boodschap voor jou te komen. Als je wilt, mag je een voorwerp of een foto meenemen, maar het hoeft niet.

Terneldeli, lees meer

Terneldeli, keramiek van de Blauwe Roos

 

Wie komt er door?

Je komt natuurlijk met een reden. Een probleem waar je mee zit of een dierbare die je graag nog eens wilt spreken. Vaak lukt dat, maar niet altijd. Gene Zijde beslist wie er doorkomt en dat is altijd degene die het beste kan vertellen wat nodig is.

Terneldeli, lees meer

 

Wil je graag een afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken voor een reading of een huiskameravond, kijk dan even op de contactpagina.

Terneldeli, klik hier om naar de contactpagina te gaan recensies van Han Terneldeli op Facebook Terneldeli, klik hier voor recensies op Facebook en Terneldeli, klik hier voor recensies op Google

Wil je eerst recensies van anderen lezen of ben je mij geweest en wil je zelf juist een beoordeling schrijven, klik dan op de bovenstaande afbeeldingen van Facebook en Google.

 

Zo'n boodschap, wat zegt dat?

Vaak eindigt een reading met een persoonlijke boodschap. Zie dat als een handreiking en daar mag je van genieten! Maar bedenk je ook dat jij jouw eigen leven leeft en dat jij beslist wat je met die boodschap doet.

Terneldeli, lees meer

 

Tot slot: medium of paragnost?

What's in a name? Ik noem mezelf medium omdat ik geschoold ben in het Engels mediumschap en ik krijg berichten door met heldervoelen, -weten en helderzien. Anderen zeggen dan dat je paragnost bent of dat je paranormaal of spiritueel begaafd bent. Volgens de Dikke van Dalen is een paragnost een helderziende, maar in de praktijk wordt dat begrip dus wat breder geïnterpreteerd.

Pax tibi, de vrede zij met je.

Han Terneldeli - vertaler van boodschappen

 

De beelden op deze site zijn gemaakt door Christianne Terneldeli.